Käsimatkatavaroiden sietämätön keveys

Pakko myöntää, että lähden ensimmäistä kertaa lomamatkalle pelkillä käsimatkatavaroilla. Reissaan yksin ja vaihdan konetta sekä meno- että tulomatkalla, ja lauttamatkustustakin edessä. Lähden siis vain trolleyn ja kameralaukun kanssa matkaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut rinkka, mutta se on varattu pojan partioleirille.

Jouduin hankkimaan uuden trolleyn, koska tyttäreni lennähti ystäviensä kanssa Espanjaan viime yönä ja sain hänetkin ylipuhuttua käsimatkatavaroiden varassa matkustamiseen. Niinpä hän pakkasi napakasti topit, shortsit ja flip-flopit vanhaan pehmeäkuoriseen käsimatkalaukkuumme. Jäi sekin vajaa 50 euroa käyttörahaksi nuorten matkalle. Tyttö näytti olevan ihan tyytyväinen, vaikka  kosmetiikkavuoren poisjättäminen hiukan kirpaisi.

Mitään monen sadan euron sijoitusta kapsäkkiin en ollut tekemässä ja selvisinkin alessa alle kuudella kympillä. Päädyin turkoosiin kovakuoriseen laukkuun. Melkein sävy sävyyn säväyttävän Malaga-niskatyynyni kanssa! Ilman niskatyynyä en suostu enää matkustamaan, tuon ostin Malagan verovapaasta. Tyyny tuo huomattavaa nukkumamukavuutta lennolle.

Ateenan kentällä ei saa nukkua!

Ensi perjantai-iltana alkavassa reissussa kuuppaan ottaa vain yksi pikkuseikka. Se, että saavun Ateenan kentälle vasta 2.40 yöllä ja lentoni Ikariaan lähtee 7.30 aamulla. Ateenan kentällä ei ole nukkumismahdollisuutta, mutta noin lyhyeksi ajaksi en viitsi hotelliin mennä. Aion nuokkua jossain kentän nurkassa! Epäilen, että tässä koko matkan tylsin osuus. Näen jo itseni sekavana huojumassa kohti Aegean Airlinesin porttia aamulla.

Sitäpaitsi! Ateenassa voi iskeä aikamoinen helle päin naamaa, jos tämänhetkiset lukemat jatkuvat. Rehellisesti sanottuna toivon, että lämpö putoaisi tuonne kolmeen kymppiin, kun se nyt on häilynyt neljän kympin hujakoilla ja päälle.

Yhtä hankintaa olen vähän miettinyt vielä ennen reissua, vaikka yritänkin selvitä kohtuubudjetilla.

Tekisi kovasti mieleni hankkia hamam-pyyhe. Sellainen iso, kevyt ja ohut. Näytti olevan (Familon) alessa noin kahdenkympin hujakoilla. Se kävisi myös peitosta lentoasemalla nuokkuessani.

Reissu lähenee ja raju tuuli riepottaa pihapuita!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *